06 25 08 19 18

richellevangerwen@gmail.com

op afspraak

Na twee heerlijke, relaxte, zonnige weken Portugal is het vanaf vandaag weer tijd om het ‘gewone’ leven op te pakken. Slow living, je eigen tempo volgen, alle tijd nemen om heerlijk te eten en strandjes en stadjes te bezoeken, veel tijd nemen om samen te connecten, elkaar te masseren en helemaal tot rust te komen; heerlijk vond ik het!

En hoewel ik zin heb om weer lekker te gaan masseren, les te geven en de uitdaging van mijn nieuwe baan aan te gaan, probeer ik ook het relaxte vakantiegevoel nog een beetje vast te houden.

De verleiding is groot om direct in de ‘doe-modus’ te gaan en alle honderdduizend dingen die moeten gebeuren tegelijkertijd te willen doen. En met die ‘doe-modus’ komt meteen een gevoel van gehaastheid omhoog. 

Ik merk dat ik heel bewust tijd moet maken om te eten en niet even snel achter de laptop iets naar binnen te proppen zonder het echt te proeven. Tijd wil maken om te genieten van een fijne wandeling met Pixie, ruimte wil maken voor mn yogapractice. 

Dus tussen het wasjes draaien, boodschappen doen, opruimen, mailtjes en appjes beantwoorden, werken aan mn nieuwe website, inlezen voor mn nieuwe baan en andere regeldingen door, knuffel ik met Pixie, stap ik even op mn yogamat en geniet ik met mijn kopje thee nog heerlijk na van twee geweldige weken Portugal. 

Wil jij ook dat ontspannen vakantiegevoel nog even vasthouden of kun je wel een self care momentje gebruiken? Mijn website is nog niet klaar maar je kunt al wel zelf je afspraak plannen in mijn digitale agenda.. Superhandig! 

www.richellevangerwen.nl

#slowliving #vakantie #casasabibudens #liefde #massage #craniosacraal #ontspanning #stress #onthaasten

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *