06 25 08 19 18

richellevangerwen@gmail.com

op afspraak

Soms heb je van die dagen dat je van de ene naar de andere afspraak rent, gebeld wordt, een to-do list hebt waar geen eind aan lijkt te komen en tussendoor ook nog een beroep op je gedaan wordt door je partner/kinderen/hond/vriendin.. Alles lijkt urgent en je hebt eigenlijk geen tijd om even rustig te lunchen. Sterker nog: het is dat ademhalen vanzelf gaat anders zou je dat ook vergeten..
 
Herken je dit? Dan is het tijd om even te stoppen en tijd te maken om tot rust te komen. Het kost je maar een paar minuten maar helpt je vervolgens om in de eerste plaats tot rust te komen en jezelf daardoor veel beter te voelen. Je raakt minder overprikkeld (wat ook beter is voor je stemming). En bovendien helpt het je om beter te kunnen voelen wat prioriteit heeft en wat niet, waardoor je vervolgens veel productiever en efficiƫnter met je tijd om kunt gaan..
 
Je kunt deze oefening OVERAL doen (zelfs in de trein of op de wc op je werk als dat de enige plek is waar niemand je stoort šŸ˜‰).. Het kan zelfs als je even staat te wachten in de rij bij de kassa!
 
Zorg ervoor dat je je telefoon even op stil zet voor je begint..

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *