06 25 08 19 18

richellevangerwen@gmail.com

op afspraak

Na bijna anderhalf jaar op een prachtige locatie in Loenen gewoond te hebben, ben ik sinds vorige week weer terug verhuisd naar Arnhem. En dat is heerlijk! Drie minuten lopen en ik sta op de markt omringd door heerlijke geuren en kleuren en vriendelijke mensen die spreken in verschillende talen. Ekoplaza en Holland and Barrett om de hoek.

Heerlijk is het om de John Frostbrug over te wandelen en even later te genieten van het mooie uitzicht terwijl ondertussen de smaken van knoflook en aubergine een klein feestje in mijn mond veroorzaken. Ik mis het bos wel een beetje, het zomaar de deur uit kunnen lopen zonder mijn twee hondenkinderen aan te hoeven lijnen en een half uur kunnen wandelen zonder iemand tegen te komen. Op de terugweg versgemaakte pruimenjam met steranijs halen bij ‘het Jamhuisje’.

Maar oh wat is het heerlijk om weer terug te zijn! Volgende week volg ik een training en daarna ben ik nog even vrij, maar vanaf begin september ontvang ik je graag in mijn splinternieuwe, superruime en lichte praktijkruimte in mijn nieuwe huis. Een heerlijke plek om hopelijk heel veel mooie massage- en cranio sessies te geven de komende jaren!

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *