06 25 08 19 18

richellevangerwen@gmail.com

op afspraak

Tijdens een Holistisch Lichaamswerk sessie sta jij als mens centraal. Dat betekent dat alles in jou ertoe doet. Er zijn een heleboel factoren die van invloed zijn op jouw fysieke, psychische, sociale en spirituele welbevinden en ze zijn allemaal met elkaar verbonden.

Soms geeft je lichaam heel duidelijk aan dat er iets niet helemaal klopt of lekker stroomt, bijvoorbeeld in de vorm van fysieke klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, onrust, prikkelbaarheid of emoties waar je niet goed weet hoe je ermee moet omgaan.

Misschien ben je je hier niet zo van bewust of probeer je met je hoofd allerlei oplossingen te bedenken. Misschien ben je, in de hectiek van alle dag, het contact met je lichaam een beetje kwijtgeraakt. En daar, in het opnieuw contact maken met je lichaam, in het (h)erkennen, voelen van – en ruimte geven aan – alles wat daar aanwezig is, ligt een hele grote kracht verborgen. 

De eerste stap is de uitnodiging om af te dalen van je hoofd naar je lichaam. Om het contact met je lichaam te herstellen en je bewust te worden van alles wat aanwezig is.

Ik ondersteun je hier graag bij. Of je nou alleen op zoek bent naar totale ontspanning en een moment helemaal voor jezelf of dat je een specifieke vraag hebt, met een bepaald thema worstelt of last hebt van een fysieke en/of mentale klacht : je bent meer dan welkom! 

ONTSPANNING

Heb je behoefte aan een moment helemaal voor jou waarin je helemaal niks hoeft? In mijn ontspannende massages nodig ik je uit om van een staat van ‘doen’ naar een staat van ‘zijn’ te bewegen. Ik neem je graag mee naar de plek van rust en stilte in jou, de plek waar je helemaal kunt thuiskomen bij jezelf. 

Vind je het fijn om gemasseerd te worden met warme kokosolie, word je liever bewogen en gedragen tijdens een Thaise yogamassage óf vind je het heerlijk om totaal te ontspannen en verstillen tijdens een ontspannende cranio-sacraal en energetisch werk sessie? De keuze is aan jou! 

Via deze link kun je direct zelf een afspraak inplannen in mijn agenda! 

KLACHTGERICHT

Heb je het gevoel dat je vooral in je hoofd aanwezig bent en dat je weinig contact hebt met je lichaam? Heb je het gevoel dat je veel spanning vast houdt in je lichaam? Heb last van fysieke klachten zoals rugklachten, bekkenklachten, nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn? 

Heb je weinig energie, slaap je slecht of heb je andere stress gerelateerde klachten? Word je soms overspoeld door emoties en weet je niet goed wat je daarmee aan moet. Of zit je op dit moment in een burn out? 

Ik ondersteun je graag in het proces waar je in zit en help je opnieuw contact te maken met je lichaam en alles wat daar aanwezig is. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt in jouw proces. Jij staat centraal. 

Wanneer je klachten hebt is het vaak handig om een aantal afspraken te plannen met niet teveel tijd daartussen. Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging CAT vergoedbaar worden mijn klachtgerichte behandelingen, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, deels vergoed. Je kunt het beste zelf even navragen bij jouw zorgverzekeraar of dat voor jou ook geldt. 

Via deze link kun je zelf een afspraak inplannen in mijn agenda.