06 25 08 19 18

richellevangerwen@gmail.com

op afspraak

Intuïtieve oliemassage

Een zachte, koesterende massage met warme kokosolie op de blote huid afgestemd op jouw behoefte, wensen en eventuele klachten. In deze massage ligt de nadruk op ontspanning. Met lange strijkende bewegingen en hier en daar een strekking of wat dieper werk en meer aandacht voor gebieden waar de meeste spanning ligt opgeslagen.

60 minuten – 65 euro

90 minuten – 90 euro

Cranio Sacraal Therapie

Verstillende aanraking waarbij je wordt uitgenodigd contact te maken met een vele diepere laag van zijn. Als ontvanger draag je gemakkelijk zittende kleding en lig je op de massagetafel. Je wordt met name aangeraakt op de volgende plekken: voeten, sacrum/bekken/buik, middenrif, schouders en hoofd. De aanraking heeft een zeer ontspannend effect op je Centrale Zenuwstelsel omdat het werkt op je ‘primaire ademhaling’ (= de ademhaling van het CZ). Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Omdat ik nog in opleiding ben bied ik deze methode alleen aan ter bevordering van de ontspanning en (nog) niet therapeutisch.

60 minuten – 65 euro

Thaise yogamassage

Een massage die diep doorwerkt op verschillende lagen. Als ontvanger lig je op een mat met kleding aan en word je bewogen, gedragen, meegenomen in een meditatieve dans zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Een combinatie van strekkingen, rhythmic pulsing & rocking, palmdruk, acupressuur en energetisch werk. Laat je langzaam meevoeren door de verschillende ritmes naar de stilte.

Zeer effectief bij uiteenlopende klachten.

60 minuten – 65 euro

90 minuten – 90 euro

Bekkenmassage

Speciaal voor vrouwen heb ik de bekkenmassage, zoals ik die doorgeef aan andere vrouwen tijdens de Feminine Massage dag, toegevoegd aan mijn aanbod. In deze massage combineer ik de traditionele Thaise yogamassage met elementen uit de dynamic Thai, osteopathie, energetisch werk, cranio sacraal therapie en de Dorn methode. De massage is gericht op het helpen vrijmaken van opgeslagen spanningen en onverwerkte emoties in het bekkengebied.

Losse sessie – 100 euro

3-luik – 275 euro